Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

21 Eylül 2012 Cuma

TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Abdullah Akyol hayatını kaybetti.
Kaza, akşam 19.00 sıralarında Lapseki-Biga karayolunun Bozkent mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Lapseki'den Biga istikametine gitmekte olan Somalı Abdullah Akyol (24) yönetimindeki 45 VL 008 plakalı dorsesiz TIR, 17 ED 168 plakalı kömür yüklü kamyonu solladığı sırada kontrolden çıkarak takla attı. Hurdaya dönen araçtan yaralı olarak çıkarılan Abdullah Akyol, Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken hayatını kaybetti.
TIR'ın solladığı 17 ED 168 plakalı kömür yüklü kamyonun sürücüsü B.K. (34), gözaltına alındı. Abdullah Akyol'un cenazesi ise bugün Turgutalp Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Turgutalp Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
HABER:NAZLI ERDİL



1 yorum:

zehra bzdmr dedi ki...

seninle ilkokulda ortaokulda aynı sıralarda paylaştık çocukluluğumuzu. ama bilemezdik yıllar sonra kaderin seni bizden alacağını. ölümün yüzü soğuk ve kalanlara çok acı iyi bilirim. ama ben gencecik bedenine ölümü hiç yakıştıramadım arkadaşım. Allahım yakınlarına sabır versin mekanın cennet olsun:'((((