Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

22 Aralık 2011 Perşembe

“Trafik Canavarı” Soma’daydı


8 Saat İçerisinde; 2 Ölü, 4 Yaralı
İlk olarak gece 00.45 sularında Cenkyeri’nde ki Atölyelerin civarında yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. İkinci kaza ise sabaha karşı saat 05.00 sularında Kırkağaç Yolu Narlıca yokuşu civarında yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Ve son olarak ta sabah 08.30 sularında yine Cenkyeri’nde taksi ile bir kamyonun çarpışması sonucunda taksi şoförü ağır yaralanarak hastaneye sevk edildi. Bugün “Trafik Canavarı”nın kol gezdiği Soma’da yaşanan
ilk kaza saat 00.45 sularında özel madenlerden birinde paşa vardiyası dönüşü işçileri Soma’ya taşıyan otobüs ile Soma’dan Bergama istikametine giden otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Soma'ya bağlı Cenkyeri Beldesi’nde bulunan ELİ Atölyelerinin giriş kapısını 50 metre geçinde meydana gelen kazada, sürücüsü henüz belirlenemeyen 45 YA 7168 Plakalı otomobil ile Ferdi Işık (29) idaresindeki 45 VS 818 plakalı işçi servisi çarpıştı.
Kazada otomobil içerisinde bulunan Mustafa Sevban Gezgin(20) ve Aykut Arar(21) olay yerinde hayatını kaybederken aynı araçta bulunan Burak Civelek (19), Gökhan Kaya(23) ağır yaralı olarak kurtarılırken, işçi servisinde bulunan işçilerden ise sadece Mustafa Balcı (24) hafif şekilde yaralandı. Ambulansla Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Balcı ayakta tedavi edilerek taburcu edilirken, otomobilde bulunan diğer yarılılar ise durumu ağır olduğu için ilk müdahalelerinin ardından Manisa’ya sevk edildikleri bildirildi.
İkinci kaza ise sabah 05.00 sularında Kırkağaç yolu Narlıca yokuşu civarında yaşandı. Kazayı; Hakkari Çukurca’ da görev yapan Astsubay İsmail Çatan(24) direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpması sonucunda arabadan yola fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Son kaza ise yine Cenkyeri Beldesinde sabah 08.30 sularında meydana geldi. Kaza; Soma istikametinden Eynez istikametinde ki madenlerden kömür almaya giden 45YA8880 plakalı kamyon şoförü ile Cenkyeri Aşağı Pınar Caddesinden gelip anayola çıkan 45YB0248 plakalı otomobil sürücüsü tarafından yaşandı. Kazada otomobil sürücüsü Murat Yılmaz(18) vatandaşlar tarafından kurtarılarak Soma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazalarla ilgili Soma Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
Foto:Şevket Yılmaz/Haber: Yakup Durali

Hiç yorum yok: