Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

22 Eylül 2012 Cumartesi

SOMA MYO,2012-DGS'DE ÇITAYI YÜKSELTTİ

Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu, Ülkemizde teknik eleman yetiştirmenin yanı sıra Öğretim elemanlarının özverili çalışmaları sonucunda her yıl olduğu gibi bu yıl da Dikey Geçiş Sınavlarında da büyük başarıya imza atarak, 2012 Dikey Geçiş Sınavında 85 öğrencisini Mühendislik Fakültelerine, 3 Öğrencisini Güzel Sanatlar Fakültesine gönderdi.
Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin yapmış olduğu açıklamasında;" Bu sene de mezun olan öğrencilerimiz girmiş oldukları DGS 2012 sınavında büyük başarı gösterdiler. Sınava giren 88 öğrencimiz çeşitli Fakülteleri kazanarak Mühendis, Grafiker olma yolunda ilk adımı attılar. Öğrencilerimizin bu başarıları bizleri gururlandırmaktadır. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizle meslektaş olmak bizleri mutlu edecektir.
2011 DGS sınavında 79 Öğrencimiz dikey geçiş sınavı ile Mühendislik Fakültelerine yerleşmişti. Aynı şekilde bu yıl 2012 DGS sınavında; 5 Mekatronik Mühendisliği, 3 Elektrik- Elektronik Mühendisliği, 1 Makine Mühendisliği, 1 Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, 1 İmalat Mühendisliği, 39 Maden Mühendisliği, 22 Jeoloji Mühendisliği, 13 Jeofizik Mühendisliği, 2 Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, 1 Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü olmak üzere 88 öğrencimiz dört yıllık Fakültelere yerleşerek bizleri gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan değerli öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz ile birlikte DGS yi kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daimi olmasını diliyoruz." dedi.
HABER-FOTO:YAKUP DURALİ&NAZLI ERDİL

Hiç yorum yok: