Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

9 Ağustos 2012 Perşembe

SOMA'DA Kİ KAZA DA 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Soma Kırkağaç boğazında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken; aynı aileden 2 kişi diğer araçta da yaralılar olmak üzere 9 kişi yaralandı.
Kırkağaçlı Zincir ailesinden Yasemin Zincir (34) ve kızı Rümeysa Zincir (14) hayatını kaybetti.
Kaza, Soma'da işyeri bulunan Özcan Zincir'in kullandığı 45 PA 1623 otomobil aynı yöne giden Ahmet Atak idaresinde ki 45 YA 4776 plakalı otomobil kavşağa geldiği sırada arkadan çarpması sonucu; Zincir ailesinin içinde bulunan araç ters döndü. 45 PA 1623 plakalı araçta bulunan Kırkağaçlı aileden R.Z.(28), N.Z.(26) Yasemin Zincir(34) Rümeysa Zincir (14), M.Z.(4) ve diğer araç 45 YA 4776 plakalı araçta bulunan A.Atak(48), E.Zeren (36), S.Zeren(12) ve M. Zeren(6) yaralandı. Yaralılar, Soma ve Kırkağaç ilçesinden gelen ambulanslar ile Soma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan Rümeysa Zincir Soma'ya, M.Z. Akhisar'a, N.Z. ve Y.Z Manisa'ya sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Yasemin Zincir Manisa'da ve kızı Rümeysa Zincir ise Soma Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Zincir ailesi Kırkağaç ilçesinde bulunan bir yakınlarına iftara gitmek için yola çıktıkları, iftar saatinde Soma çıkışından tekrar geriye dönmek istedikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Yasemin Zincir ve kızı Rümeysa Zincir öğle namazına müteakiben Kırkağaç İmam Azam camiinde kılınan cenaze namazından sonra şehir mezarlığına defnedildi.

FOTOĞRAF: ŞEVKET YILMAZ
HABER : ERDİNÇ ALKAN




Hiç yorum yok: