Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

27 Şubat 2012 Pazartesi

SOMA'DA 3 HIRSIZ YAKALANDI

Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince; değişik tarihlerde ilçemizde meydana gelen faili meçhul, marketlerden tekel hırsızlıkları ve motosiklet hırsızlıkları ile ilgili olarak yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde; Meydana gelen marketten tekel hırsızlığı olaylarını K.Y. ve N.E. isimli şahısların birlikte işledikleri çalınan
3 adet değişik markalardaki motosikletleri bu hırsızlık olaylarında kullanmak için çaldıkları N.P. isimli şahsın cep telefonu hırsızlık olayını gerçekleştirdiği ve işyerlerinden (Tekel büfesi ve Tekel Market)  çalınan malzemeleri evinde muhafaza ettiği tespit edilerek olayla bağlantısı olan F.Y., S.K. ve İ.D. isimli şahıslarla birlikte yalanmışlardır.
Marketlerden çalınan çeşitli markalarda sigaralar, içkiler, yiyeceklerle birlikte çalıntı motosikletlerle birlikte cep telefonu muhafaza altına alınarak sahiplerine teslim edilmişlerdir.
Adı geçen şahısların İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınmış, ifadeler doğrultusunda faili meçhul 2 marketten hırsızlık olayı, 3 motosiklet hırsızlığı olayı ve 1 cep telefonu olayı aydınlatılmıştır.
Olaylarla ilgili olarak yakalanan şahıslardan K.Y., N.E. ve N.P. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
HABER:SOMA GÜNDEM GAZETESİ

Hiç yorum yok: