Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

26 Ağustos 2012 Pazar

SOMASPOR, YENİ SEZON İÇİN START VERDİ

2012-2013 Futbol sezonunda Manisa Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Somaspor, yeni sezon hazırlıklarına Linyitspor  tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Siyah-Beyazlıların Teknik Direktör Bahadır Özgen ile yardımcısı Faik Ay yönetiminde 23 sporcuyla
çalışmalara başladı. Yeni transferler ve alt yapıdan gelen genç futbolcuların da katılımıyla oldukça neşeli bir şekilde geçen antrenmanda, futbolcuların yol yorgunluğu göz önüne alındığından ısınma koşuları, strejing, 5’2 ve dinlendirici koşularla antrenmanlara başladılar.
Somaspor  Genel Kaptan Melih Yavaş, “Yeni sezonda hedefimiz tabiî ki grup ve play-off maçlarını kayıpsız geçip  özlediğimiz BAL ligine yükselmektir.” ifadesini kullandı.
GİDENLERE TEŞEKKÜR!
Yavaş, “Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan 3  futbolcu (kaleci Melih, Levent ve Emrah) yeni sezonda bizimle yola devam ederken, diğer futbolcularımızla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.  Bu futbolcularımıza kulübümüze hizmetleri nedeniyle teşekkür ederiz.”dedi.
“HEDEFİMİZ, İLK ETAPTA BÖLGESEL AMATÖR LİG!”
İlçemizi  en iyi şekilde temsil edeceğimize inandığımız bu Ligde başarılı olmak için kadromuzu güçlendirdik ve; Gürkan Erken(kaleci), Bassirou Ndiaye(Stoper-önlibero), M.Bülent Der(Stoper), Fatih Sezer (Orta saha), Gökay Yiğit (Sağ-sol kanat), Bünyamin Halat (Orta saha),  Atilla Çalım(forvet), Çağdaş Çevik(Sol bek), Hakan Akdoğan(Sağ bek), Metin Şengül(Orta saha), Levent Holinar(Forvet), Cemal Elver(sol kanat), Serdar Aşabakan(Sağ bek) futbolcuları bünyemize kattık. Yaptığımız bu  kaliteli transferlerle Manisa Süper Amatör Lig’de iddialı olacak ve zirveye oynayacak bir futbolcu kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Somaspor Kulübü olarak Manisa Süper Amatör Küme’de kafaya oynamaya her anlamda hazırız. Yeni sezonun hem Kulübümüze hem de diğer temsilcimiz Sotesspor’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Siyah-beyazlılar,  Soma’daki 10 günlük çalışmanın ardından 2.etap çalışmalarını 4-14 Eylül tarihleri arasında Ödemiş Gölcük Yaylasında yapacak.
HABER MERKEZİ

Hiç yorum yok: