Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

23 Aralık 2011 Cuma

Atatürk Stadında Milli Maç Heyecanı


Soma Kömürleri, Atatürk Stadını aldıktan sonra stada yaptığı yeniliklerle stadın görünümünü A’ dan Z’ ye değiştirmişlerdi. 
Atatürk stadında yapılan çalışmalar sonucu şimdi de
Milli maç heyecanı sarmaya başladı. Geçen sene ilk meyvelerini veren bu çalışmalar sonucu Fransa ile İsviçre arasında oynanan U-16 Milli maçı oynanmıştı. Şimdi de sıra U-16 Türk Milli Takımımızın maçını Soma’da oynanması için çalışmalarda son noktaya gelindi. Milli maçın burada oynanması için haftada 2 veya 3 gün Manisa’ya ve İzmir’e gidip gelen Somaspor Kulüp Başkanı Gökhan Gür ile Genel Kaptan ve aynı zamanda Manisa ASKF İl Tertip Komitesi üyesi Melih Yavaş’ın gayretleri sonucunda 17.01.2012 tarihinde U-16 Türk Milli Takımının oynayacağı maç Soma Atatürk stadında oynanacaktır. Stad ile ilgili incelemelere TFF üyeleri Osman Durak, Fahri Çıtak ile Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, Manisa ASKF Futbol il temsilcisi Erol Timur geldi.
İncelemeler sonucu genel kaptan Melih Yavaş konu ile ilgili kısaca bilgi verdi. Yavaş verdiği bilgide; “ tertip komitesinin incelemeleri sonucunda stadın milli maç oynanması için uygun olduğunu fakat ilave tribün yapılması halinde buraya daha fazla milli maç verilebileceğini hatta gençler şampiyonalarının da burada oynana bileceğini söylediler. Bu stad, Soma Belediyesi ve Soma Kömürleri Genel Müdürü Ramazan Doğru’nun katkıları sonucu bu hala getirildi. Önümüz de ki günlerde Belediye Başkanımız sayın Hasan Ergene’nin söz verdiği tribünün de yapılması ile stadımızın seyirci kapasitesi daha da artacak ve komitenin ifade ettiği maçlarda bu sayede burada oynanacak.”dedi.

Foto:Şevket Yılmaz/Haber:Yakup Durali

Hiç yorum yok: